| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
Александр Шанковский
|
Добавлено: Вс Ноя 23, 2025 1:46 pm Заголовок сообщения: Де знайти універсальні речі |
|
|
| Доброго дня! Потрібні поради, бо хочу знайти універсальні речі, які поєднуватимуться з більшістю мого гардероба. Шукаю щось у стилі “одягнув і пішов”, але щоб виглядало доглянуто. Порадьте бренди чи напрямок, на який звернути увагу. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Иван Литошенко
|
Добавлено: Вс Ноя 23, 2025 2:35 pm Заголовок сообщения: |
|
|
| Універсальні речі — це про чисту лінію та хорошу посадку. І тут дуже допомагають бренди типу By Malene Birger або Remain, які вміють робити базу так, що вона виглядає як окрема стильна одиниця. Найчастіше це монохромні моделі, стримані форми та тканини, які не втрачають вигляду навіть при активному носінні. Я нещодавно підбирала собі подібні речі й знайшла багато актуального в асортименті магазині INVOGA https://invogakyiv.com/ , де брендовий одяг підібраний так, що майже кожна річ може “прижитися” у різних стилях і працювати як основа десятків комбінувань. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Давид Щукин

|
Добавлено: Сб Дек 13, 2025 4:23 pm Заголовок сообщения: |
|
|
| Обирайте нейтральні кольори (чорний, білий, сірий, бежевий, темно-синій), тоді речі легко комбінуються, а образ завжди виглядає доглянуто. Можна додати одну-дві яскраві деталі для акценту, щоб не виглядати нудно. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Лейла

|
Добавлено: Сб Дек 13, 2025 6:33 pm Заголовок сообщения: |
|
|
| Мені передусім важливий справжній комфорт у холодну пору, тому обираю куртки жіночі від Braggart. Вони поєднують тепло, стиль і практичність — утеплені, зручні, із продуманими деталями, що захищають навіть від найсильнішого морозу. Тут легко знайти свій ідеальний фасон: від класики до сучасних модних моделей. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
ликат

|
Добавлено: Чт Дек 18, 2025 10:35 am Заголовок сообщения: |
|
|
| спс за совет |
|
| Вернуться к началу |