Привіт! Мені потрібен хороший соляний скраб для тіла, щоб і відлущував, і залишав шкіру м’якою. Перепробувала кілька бюджетних варіантів — не сподобалися, шкіра суха після них. Можливо, порадите щось ефективне?
Ох, я знаю цю проблему: багато скрабів сушать шкіру або просто не дають потрібного ефекту. Якщо хочеш щось реально якісне, я б радила зайти в Profistyle, там є хороший вибір преміальних засобів. І найкращий скраб, який я пробувала — це Elemis Frangipani Salt Glow — соляний скраб для тіла https://profistyle.in.ua/product/solevoy-skrab-dlya-tela-franjipani-elemis-frangipani-monoi-salt-glow . Він дуже ніжний, але водночас ефективний: ідеально відлущує, робить шкіру гладкою, пахне просто неймовірно і не пересушує. Після нього тіло м’яке, ніби після салонного догляду. Я беру всі такі засоби саме у Profistyle, бо там висока якість і завжди приємно отримувати оригінал. Якщо хочеш СПА-ефект вдома — цей скраб точно підійде.