Добавлено: Вс Фев 01, 2026 5:32 pm Заголовок сообщения: Де і хто замовляв розливну парфумерію?
Привіт! Хтось замовляв розливну парфумерію онлайн? Хочу спробувати щось якісне, але не знаю, де краще замовляти. Може, є перевірені магазини з доставкою по Україні?
Добавлено: Вс Фев 01, 2026 5:33 pm Заголовок сообщения: Re: Де і хто замовляв розливну парфумерію?
василиан писал(а):
Привіт! Хтось замовляв розливну парфумерію онлайн? Хочу спробувати щось якісне, але не знаю, де краще замовляти. Може, є перевірені магазини з доставкою по Україні?
Привіт! Можу порекомендувати магазин ParfuMiy — у них великий вибір розливних парфумів для жінок, чоловіків та унісекс. Тут можна знайти квіткові, цитрусові, пряні аромати, а також отримати консультацію при виборі запаху. Замовлення оформлюється швидко, доставка по Україні працює без проблем, а ціни цілком адекватні.