Привіт! Мушу видалити зуб, але боюся, бо раніше мала неприємний досвід у стоматолога. Хтось робив видалення зуба у Рівному і може порадити нормальну клініку, де все пройде безболісно та професійно?
Привіт! Мушу видалити зуб, але боюся, бо раніше мала неприємний досвід у стоматолога. Хтось робив видалення зуба у Рівному і може порадити нормальну клініку, де все пройде безболісно та професійно?
Я робила видалення зуба в клініці др. Ничипорчука, і можу сказати, що все пройшло набагато легше, ніж очікувала. Лікарі уважні, все пояснюють простими словами і перед процедурою розповіли, чого очікувати та як доглядати після. Сама процедура пройшла спокійно, безболісно і акуратно, загоєння теж відбулося нормально, ніяких ускладнень не було. Зуб видалили так, що сусідні не постраждали, і зараз я можу нормально жувати та посміхатися. Загалом залишилася задоволена і не шкодую, що звернулася саме сюди.