Добавлено: Вс Апр 26, 2026 10:51 pm Заголовок сообщения: Чим годувати кота, щоб не було проблем із травленням?
Привіт! Потрібна порада від тих, хто стикався з таким. У мого кота останнім часом почались проблеми з травленням — то апетит пропадає, то реагує на корм не дуже добре. Ветеринар сказав переглянути раціон, але я розгубилась, бо кормів зараз дуже багато і складно зрозуміти, який реально якісний. Де ви зазвичай берете корм для котів, щоб він був нормальний і підходив без проблем?
Добавлено: Пн Апр 27, 2026 12:12 am Заголовок сообщения: Re: Чим годувати кота, щоб не було проблем із травленням?
Лолита Смирнова писал(а):
Привіт! Потрібна порада від тих, хто стикався з таким. У мого кота останнім часом почались проблеми з травленням — то апетит пропадає, то реагує на корм не дуже добре. Ветеринар сказав переглянути раціон, але я розгубилась, бо кормів зараз дуже багато і складно зрозуміти, який реально якісний. Де ви зазвичай берете корм для котів, щоб він був нормальний і підходив без проблем?
У мене була майже така ж історія з котом, теж почались “капризи” зі шлунком і я довго не могла підібрати нормальний корм, щоб без наслідків. Потім почала замовляти через maxizoo, бо тут https://maxizoo.com.ua/ зручно дивитися склад і одразу є варіанти саме для чутливого травлення у котів. Я поступово перевела кота на інший корм і вже через деякий час стало видно різницю — нормалізувався апетит і перестали бути проблеми після їжі. Ще сподобалося, що все приходить швидко і без пошкоджень, не треба переживати за доставку. Тепер беру там регулярно і вже не експериментую навмання, бо коту стало реально краще.