FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Порадьте нормальний магазин тактичного одягу

Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Ниночка

СообщениеДобавлено: Пн Май 25, 2026 6:34 pm    Заголовок сообщения: Порадьте нормальний магазин тактичного одягу Ответить с цитатой

Всім добрий вечір. Хочу взяти собі кілька речей із тактичного одягу не тільки для виїздів, а й просто на кожен день. Подобається практичність і нормальні матеріали. Але не хочеться натрапити на магазин, де гарна тільки реклама. Може хтось підкаже перевірені варіанти по Україні, де і якість хороша, і вибір адекватний? Особливо цікаво, якщо самі вже замовляли не один раз. Люблю читати живі рекомендації від людей, а не сухі описи на сайтах.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Карамелька

СообщениеДобавлено: Пн Май 25, 2026 6:44 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Я резервіст і часто беру участь у навчаннях, тому тактичний одяг і спорядження для мене обов’язкові. У мережі магазинів Проф1 я знайшов усе необхідне без зайвих проблем і по нормальній ціні. Тут можна купити військовий одяг https://prof1group.ua/ взуття, спорядження та аксесуари за доступною ціною, і це дійсно відповідає реальності, а не просто рекламні слова. Брав рюкзак, ремінь та кілька дрібних аксесуарів, і все показало себе добре під час тренувань. Особливо сподобалось, що речі продумані під реальні умови використання, а не просто для вигляду. У польових виходах це дуже відчувається. Для мене важливо, щоб спорядження не підводило, і тут я це отримав.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Rolandus.org -> SOS! Часовой пояс: GMT + 4
Страница 1 из 1

Перейти: