FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

День народження донечки

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Rolandus.org -> Свободное общение
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Александр Шанковский

СообщениеДобавлено: Сб Май 30, 2026 10:13 pm    Заголовок сообщения: День народження донечки Ответить с цитатой

Мої найкращі друзі щойно стали батьками чарівної дівчинки. Дуже хочу надіслати їм якесь неймовірно тепле та зворушливе повідомлення. Підкажіть, де знайти гарні слова українською мовою для такої події?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Иван Литошенко

СообщениеДобавлено: Сб Май 30, 2026 10:45 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Добридень! Це така неймовірна подія, народження малечі завжди викликає стільки трепету. Я сама нещодавно вітала сестру з поповненням і хотіла написати щось особливе, а не просто стандартні фрази про здоров'я. Мені тоді дуже допоміг портал COMA, у них завжди тексти написані щиро та з душею. На сайті я знайшла зворушливе привітання з народженням донечки https://coma.in.ua/53937 , яке ідеально підійшло для моєї листівки. Новоспечені батьки були дуже зворушені такими теплими словами. Раджу тобі обов'язково зазирнути туди, там великий вибір гарної прози, тож ти легко знайдеш потрібне побажання для своїх друзів.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Rolandus.org -> Свободное общение Часовой пояс: GMT + 4
Страница 1 из 1

Перейти: