FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Клінінг

Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Валиум

СообщениеДобавлено: Сб Авг 22, 2026 8:06 pm    Заголовок сообщения: Клінінг Ответить с цитатой

Хочу знайти нормальну клінінгову компанію для прибирання квартири, тому вирішив запитати тут. Потрібне досить ретельне прибирання, оскільки останнім часом через роботу та інші справи на домашні клопоти майже не залишалося часу. Хотілося б замовити послугу один раз і отримати справді чисте житло, а не потім ще кілька годин самостійно доробляти те, що залишилося. Може, хтось уже має позитивний досвід і може порадити конкретну компанію?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Ракитян

СообщениеДобавлено: Сб Авг 22, 2026 8:08 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

З власного досвіду можу порадити клінінг від Інвайт https://iws.ua/uslugi-b2c/poslugy-kliningu/ бо прибирають дійсно на совість. У нашому випадку зверталися, коли квартира вже давно потребувала хорошого генерального прибирання, і залишилися задоволені тим, як усе було зроблено. Подобається сам підхід: не виникає відчуття поспіху, коли потрібно просто швидко пройтися по кімнатах і закінчити роботу. У результаті чисто стає всюди, включно з кухнею, санвузлом, підлогою та різними поверхнями. Для мене це насамперед про економію часу, адже якісне прибирання самостійно легко може зайняти цілий день. Тепер, коли потрібно добре освіжити квартиру або підготувати житло до важливої події, скоріше звернуся до InWhite, ніж буду переносити всі домашні справи на вихідний.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Посетить сайт автора
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Rolandus.org -> SOS! Часовой пояс: GMT + 4
Страница 1 из 1

Перейти: