| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
Борис
|
Добавлено: Ср Июн 17, 2026 3:34 pm Заголовок сообщения: Юридичний супровід при проходженні ВЛК |
|
|
| Доброго дня. Потрібна порада. Мене хочуть визнати придатним, хоча наслідки поранення дають про себе знати щодня. Чи можу я вимагати направлення на додаткове обстеження або перегляд рішення комісії? Як виглядає процедура подання скарги на постанову ВЛК? Хочу зробити все грамотно, щоб не мати проблем із законом, але й не підставляти здоров'я під удар. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Лорик
|
Добавлено: Чт Июн 18, 2026 12:30 am Заголовок сообщения: |
|
|
| Доброго дня! Важливо розуміти, що ви маєте право на оскарження висновку, якщо вважаєте його необ’єктивним. Але без належного юридичного оформлення скарги її можуть розглядати формально. Рекомендую подивитися детальну інформацію на сторінці https://splawoffices.com.ua/uk/yslygi-advokata/voyennyy-advokat/obzhalovaniye-vlk — там працюють досвідчені фахівці, які знаються на нюансах оскарження висновків ВЛК. Військовий адвокат з їхньої команди допоможе вам проаналізувати медичні записи, зібрати необхідну документацію та підготувати обґрунтоване звернення до вищої комісії, що є критично важливим для отримання адекватного результату. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
|