твикс
|
Добавлено: Пн Июн 22, 2026 5:02 pm Заголовок сообщения: Сервіс мітсубісі |
|
|
| Більшість людей пишуть відгуки про покупку авто. Я напишу про сервіс — бо саме це показує справжнє обличчя дилера. Купити можуть красиво всі, а от обслуговувати — це вже інша пісня. Я сам за освітою автомеханік, тому коли шукав сервіс мітсубісі у Київ https://mitsubishi-arma.com.ua/service для свого Outlander, підходив до питання серйозно. Перевіряв кілька речей: чи є підйомники нормальні, чи використовують оригінальні запчастини, чи можна бути присутнім під час роботи, і найголовніше — чи пояснюють що роблять і навіщо.Арма Моторс витримав всі перевірки. Сервісна зона чиста — і я маю на увазі не "прибрали перед клієнтом", а системно чиста: підлога без плям, інструменти на місцях, кожен підйомник зайнятий але без хаосу. Майстер-приймальник Олег говорив зі мною як з колегою — не намагався спрощувати, пояснював технічно. Коли я попросив показати що саме замінили — показали без проблем.Запчастини оригінальні, це я перевірив по артикулах. Час роботи — вклались у обіцяний. Жодної позиції у рахунку якої я не розумів або не очікував. Це рідкість, повірте. Тепер обслуговуюсь тільки там і рекомендую всім хто має Mitsubishi і хоче нормального ставлення. |
|