| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
Иванок

|
Добавлено: Вт Сен 16, 2025 6:20 pm Заголовок сообщения: Лікування депресії в Києві |
|
|
| Привіт! Хочу спитати тих, хто вже проходив стаціонарне лікування депресії, чи дійсно є результат, і чи не страшно там перебувати? |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Лапеер
|
Добавлено: Вт Сен 16, 2025 7:07 pm Заголовок сообщения: |
|
|
| Я також боявся, що лікарня зможе мені тільки нашкодити, але реальність була зовсім інша. Лікування депресії у лікарні у Sionclinic проходить у комфортних умовах, де ти відчуваєш себе не пацієнтом, а людиною, якій хочуть допомогти. Палати сучасні, атмосфера спокійна. Лікарі завжди поруч, а психолог працює індивідуально. Мене здивувало, наскільки уважно вони слухають і допомагають впоратися навіть із дрібними тривогами. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Вадим Орлов

|
Добавлено: Чт Сен 25, 2025 10:59 am Заголовок сообщения: |
|
|
Дякую за пораду _________________ У Sugar Rush https://sugar-rush.com.ua/ не обертаються барабани – тут формуються смачні кластери. Ловіть 3+ льодяника й запускайте фріспіни з множниками. RTP 96,51%, виграш до 5000x. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Фартова
|
Добавлено: Чт Сен 25, 2025 6:00 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Розумію _________________ Ніяких обмежень – тільки політ! Гра авіатор на гроші дарує справжній драйв гри з RTP вище середнього. Запускай і зривай банк! |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
|