Пацани, я ще пам'ятаю, як два роки тому сидів о півночі з кавою і крутив Mega Moolah на 50 грн спін. Банк уже 4000 спустив, думаю, ну все, завтра на роботу без обіду. А на 187-му спіні вилітає бонус-віл з чотирма барабанами, і джекпот-метр просто вибухає – 1 240 000 грн чистого прибутку. Я сів, перерахував тричі, бо думав, що сон. Вивів наступного дня, купив машину в кредит і закрив половину. Тепер тільки на прогресивки заходжу, але не більше 2000 на сесію, бо після такого адреналіну місяць не спав нормально.
У мене історія скромніша, але теж запам'яталася. Торік на Book of Ra Deluxe закинув 1000 грн, бо чув, що фараони люблять українців. За 45 хвилин спустив половину, а потім фріспіни з розширеним символом – і 148 000 грн на фараонах по повній лінії. Не джекпот, але вистачило на ремонт і відпустку. Зараз тільки через Матч Бонус граю, бо там прогресивки з бонусами на депозит до 50% падають, і якщо джекпот ловиш, то ще й кешбек 10% зверху. Минулого місяця друг мій на тому ж слоті 320 000 зняв, і вивід за годину пройшов без питань.