Добавлено: Пт Ноя 21, 2025 11:39 am Заголовок сообщения: Виготовлення пам’ятників під ключ
Доброго дня. Потрібно замовити пам’ятник під ключ, але я не знаю, як вибрати виробника, що має нормальні матеріали й робить установку без перекосів. Чи можете підказати, хто реально займається повним циклом — від виготовлення до монтажу?
Я замовляв пам’ятник під ключ минулого року й дуже уважно дивився, як виробник підходить до роботи. Важливо, щоб камінь був щільним і без мікротріщин, а також щоб монтаж робили не на сипку основу. Коли переглядав доступні варіанти, мені підійшли всі види гранітних пам’ятників, плитки, стільниць та інших виробів – https://www.solid.net.ua/ , бо там можна побачити готові роботи й обрати конкретну модель. Компанія «Solid» робить повний цикл — від підбору каменю до встановлення, і саме це зняло купу запитань. Монтаж виконали на міцну основу, тому конструкція стоїть рівно навіть після зими. Я перевіряв вигляд через пів року — ні тріщин, ні просідання. Якщо потрібен спокійний та передбачуваний результат, це хороший варіант.