Добавлено: Вт Дек 02, 2025 1:50 pm Заголовок сообщения: де у Вінниці можна замовити евакуатор?
Порадь, будь ласка, де у Вінниці можна замовити евакуатор, щоб без нервів і затримок? Я не часто потрапляю в такі ситуації, але коли це стається, зовсім гублюся. Останній раз стояв під дощем півтори години, бо служба «ось-ось мала приїхати», а в результаті так і не приїхала.
Мав схожий історичний «квест». Вирішив більше не експериментувати, і тепер викликаю лише через https://evakuator365.vn.ua/ Коли мені вибило задній сайлентблок і колесо стало криво, я думав, що доведеться розбирати на місці. Водій оглянув, сказав, як можна безпечно поставити авто на платформу, та зробив все максимально обережно. Інший раз везли машину з дачі по розмоклому ґрунту: не поспішали, підкладали дерев’яні бруски, щоб не зісковзнула. Тобто не просто «привезти-відвезти», а справді думають, як зробити без пошкоджень.