Добавлено: Чт Дек 18, 2025 1:52 am Заголовок сообщения: Кафи у повсякденному носінні
Привіт! Дуже подобається, як виглядають кафи, але не знаю, чи зручно їх носити щодня. Чи не спадають вони, чи не заважають, коли багато рухаєшся? Хто носить регулярно — поділіться враженнями.
Добавлено: Чт Дек 18, 2025 2:36 am Заголовок сообщения:
Привіт! У мене був період, коли я носила кафи майже щодня, і саме легкі моделі показали себе найкраще. Якщо обрати правильну форму, вони тримаються дуже добре, навіть коли ти постійно в русі. Я спочатку переживала, що вони спадатимуть, але виявилось, що це залежить лише від конструкції. Якщо тобі цікаві акуратні варіанти, то подивись сережки клаймбери https://zolotakoroleva.ua/catalog/sergi-kaffazazhim — на сайті ювелірний магазин Золота Королева багато комфортних моделей. Я брала там і залишилась задоволена, бо вони взагалі не тиснуть і не заважають, навіть коли носиш їх цілий день.