Ригор Иванка
|
Добавлено: Вт Фев 24, 2026 12:02 pm Заголовок сообщения: Котячий захват ліжка: виживаємо як можемо! |
|
|
Дівчата і хлопці, всім привіт! 🐾
У мене питання на засипку: хтось ще спить на самому краю ліжка, тому що центр окупований пухнастим «батоном»? Мій Кузя (шотландець, 6 кг чистої нахабства) раніше постійно провалювався в мій м'який матрац, через що півночі возився, заважав спати і в підсумку йшов точити кігті об боковину.
Вирішили змінити тактику і взяли матрац жорсткіший — вибір припав на Камелія Кокос від Матролюкс такого плану https://magdek.com.ua/ua/matras-camelia-kokos-matroluxe. Там всередині кокосова койра, і це виявилося порятунком!
По-перше, поверхня рівна і щільна: Кузя тепер лягає як цар, не скочується мені під бік, і ми обоє висипаємося. По-друге, цей матрац «дихає», так що від котячого тепла влітку не створюється ефект сауни. Ну і бонус — матеріал чохла досить стійкий до випадкових зачепів, коли у когось трапляється нічний «тигидик».
Цікаво, а ваші котики теж вибирають найдорожчі місця в будинку для сну? Або у когось сплять у своїх будиночках (у нас будиночок використовується виключно як склад для іграшок)? |
|