Добавлено: Ср Фев 18, 2026 3:27 pm Заголовок сообщения: Шукаю курси англійської
Привіт народ! Мені вже 28, працюю в офісі, де весь час треба писати листи англійською та інколи дзвонити клієнтам. Розмовляю дуже погано, постійно плутаю слова, соромлюся. Вчила колись у школі та на курсах, але швидко кинула, бо було нудно сидіти над підручниками. Зараз шукаю онлайн курси англійської мови, щоб займатися ввечері з телефону чи компа, без жорсткого розкладу. Хочу, щоб уроки були живими, з іграми, розмовами, а не просто правила граматики. Бажано, щоб підібрали програму саме під мої потреби на роботі. Скільки коштує приблизно нормальний курс? Чи реально за півроку-рік заговорити нормально, якщо займатися 3-4 рази на тиждень?
Привіт! Дуже раджу онлайн курси англійської мови https://courses.ap.education/kursy-anhliyskoyi-onlayn/. Це те, що тобі підійде ідеально. У них є індивідуальне навчання, де викладач підбирає програму під твої робочі задачі, акцент на розмовній практиці та актуальній лексиці. Також змішаний формат — поєднання теорії, практики та персональних завдань у групі, але при цьому кожен отримує увагу. Ціна стартує від 243 грн за урок, що значно дешевше за чисто індивідуальні заняття в інших школах. Авторська методика Close to You задіяє слухову, моторну, образну пам’ять — тому матеріал запам’ятовується легко й надовго. Є доступ до платформи з інтерактивними вправами, балами та рейтингом, це мотивує не пропускати. Гарантія результату — якщо не досягнеш C1 за рік, продовжать безкоштовно. Готують до IELTS, TOEFL, Cambridge, Language Cert.
Раджу всім спочатку взяти пробне заняття в кількох місцях, щоб порівняти викладачів і атмосферу. Ціна 243 грн/урок — це середній варіант, буває дешевше в групах, але там менше уваги.
Добавлено: Ср Мар 04, 2026 5:33 pm Заголовок сообщения:
Рішення почати навчання далося не одразу, але зараз розумію, що зробила правильно. Обрала EnglisHouse, бо хотілося системності й результату, і саме онлайн курси з англійської мови https://englishouse.ua/ дали мені відчуття структури та впевненості. Уроки проходять жваво, без сухої теорії, багато практики говоріння та реальних діалогів. Викладачі підтримують і пояснюють доступно, а зручна платформа дозволяє тренувати лексику у вільний час. Найприємніше — я вже не боюся говорити англійською і бачу свій прогрес щотижня.