FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Як ми вирішили зробити підшивку від алкоголю в Києві

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Rolandus.org -> Предложения
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Мария Шевченко

СообщениеДобавлено: Чт Фев 19, 2026 1:26 am    Заголовок сообщения: Як ми вирішили зробити підшивку від алкоголю в Києві Ответить с цитатой

Привіт! Хочу розповісти, як ми з чоловіком наважилися на підшивку в Наркологічній клініці Олега Василенко в Києві і не пошкодували.

Мій чоловік пив більше 10 років. Спочатку здавалося, що це просто "розслаблення" після роботи, але з часом усе вийшло з-під контролю. Він пив щодня, постійні запої, втратив роботу, перестав спілкуватися з друзями, став агресивним. Я боялася залишати його вдома, боялася кожного дзвінка. Ми пробували різні методи: кодування уколом, гіпноз, навіть їздили до бабок – все марно, він зривався через місяць-два.

Подруга порадила звернути увагу на підшивку. Знайшла сайт https://vacilenko.com/uk/pidshyvka-vid-alkogolyu-kyyiv-clinik-oleg-vas/ і почала вивчати. Дуже сподобалося, що в клініці Олега Василенко використовують оригінальний американський препарат Еспераль, який дає захист на 3-5 років. І що важливо – ціна виявилася набагато нижчою, ніж ми витрачали на алкоголь за рік.

Найскладніше було вмовити чоловіка. Він категорично відмовлявся, казав, що сам може кинути. Але в клініці нам запропонували мотиваційну бесіду з лікарем-наркологом. Лікар приїхав додому, спокійно, без звинувачень пояснив чоловікові, що підшивка – це не "хімічна удавка", а інструмент, який допомагає організму відновитися і повернути контроль над життям. І це спрацювало! Чоловік погодився.

Клініка знаходиться в Києві на вулиці Авіаконструктора Антонова, 5б. Процедура пройшла швидко і безболісно – місцева анестезія, 15 хвилин, і все. Вже через кілька днів чоловік відчув, що тяга до алкоголю зникла. Він став спокійнішим, почав краще спати, з'явився апетит.

Але найбільше мене вразило, що в клініці не кинули нас після процедури. Нам дали контакти цілодобової гарячої лінії, психолог консультував нас онлайн, пояснював, як поводитися в різних ситуаціях, щоб уникнути зриву.

Зараз минуло півтора року. Чоловік тверезий, знайшов роботу, ми знову щасливі разом. Я безмежно вдячна клініці Олега Василенко за те, що повернули нам чоловіка!

Якщо ви не знаєте, як допомогти близькому – зайдіть на сайт, почитайте, зателефонуйте. Підшивка від алкоголю в Києві в клініці Олега Василенко – це реальний шанс на нове життя!
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Rolandus.org -> Предложения Часовой пояс: GMT + 4
Страница 1 из 1

Перейти: