Планую придбати першу рушницю для спортивної стрільби. Мене трохи лякають вимоги до зберігання, всі ці перевірки та дозволи. Підкажіть, чи реально знайти сейф, який би гарно вписався в інтер'єр вітальні, а не виглядав як стара залізна шафа з заводу? Хто де купував? Дякую за поради!
Мої вітання майбутньому стрільцю! Не переживайте, зараз технології пішли далеко вперед. Я теж не хотів псувати вигляд кімнати металевим одороблом. Свою проблему вирішив, коли відвідав «Лука Сейфи». У них є просто неймовірні дизайнерські та елітні сейфи для зброї https://safeluka.com.ua/sejfy_dlya_zbroyi , які виглядають як дорогі меблі з деревом або шкірою всередині. Я замовив модель, яка ідеально вписалася в мій кабінет. Вона сертифікована за всіма нормами МВС, тому жодних питань при перевірках не виникає. Крім зовнішнього вигляду, там дуже серйозний захист від зламу. Дуже приємно, що фірма має свій сервісний центр, тож якщо щось трапиться з замком через роки, вони допоможуть.