Зараз займаємося опаленням у будинку, і я вже трохи заплуталася в усіх цих радіаторах 😅 Хотілося б одразу взяти нормальні, щоб потім не міняти через один-два сезони. На сайтах моделей море, а за описами не завжди зрозуміло, що реально підійде саме під конкретну систему. Цікавить досвід тих, хто вже замовляв: чи допомагають із підбором, як проходить оформлення і чи нормально все з доставкою?
Зараз займаємося опаленням у будинку, і я вже трохи заплуталася в усіх цих радіаторах 😅 Хотілося б одразу взяти нормальні, щоб потім не міняти через один-два сезони. На сайтах моделей море, а за описами не завжди зрозуміло, що реально підійде саме під конкретну систему. Цікавить досвід тих, хто вже замовляв: чи допомагають із підбором, як проходить оформлення і чи нормально все з доставкою?
Я теж спочатку хотіла вибрати все сама, але після кількох вечорів з характеристиками зрозуміла, що тільки голову собі забиваю 😄 У підсумку замовляла радіатори опалення в інтернет-магазині «Сучасні технології опалення» https://technoteplo.com.ua/catalog/radiatori-opalennya Мені сподобався сам підхід: пояснили простими словами, які моделі можна розглядати для нашого будинку, звернули увагу на розміри та потужність. Замовлення підтвердили швидко, з доставкою проблем не виникло, радіатори приїхали нормально запаковані. Уже після монтажу стало зрозуміло, що вибір вдалий — тепло розходиться добре, батареї виглядають акуратно, тому поки можу сказати, що покупкою задоволена.