Лолита Смирнова

|
Добавлено: Вс Мар 15, 2026 2:45 am Заголовок сообщения: Неодимові магніти для домашніх проєктів |
|
|
| Привіт! Потрібні магніти для організації кухні та домашніх дрібних проєктів – хочу зробити магнітну дошку для ключів і дрібних інструментів. Хтось вже замовляв і може порадити, на що звертати увагу при виборі сили, розміру та форми магнітів? |
|
Анна Королькова

|
Добавлено: Вс Мар 15, 2026 2:55 am Заголовок сообщения: Re: Неодимові магніти для домашніх проєктів |
|
|
| Лолита Смирнова писал(а): | | Привіт! Потрібні магніти для організації кухні та домашніх дрібних проєктів – хочу зробити магнітну дошку для ключів і дрібних інструментів. Хтось вже замовляв і може порадити, на що звертати увагу при виборі сили, розміру та форми магнітів? |
Привіт, знайомо) Замовляла у Magnit88 і залишилася дуже задоволена: менеджери допомогли підібрати саме ті магніти, які підходять для моїх задач, а каталог дуже зручний і зрозумілий. Для організації домашніх проєктів я взяла кілька Magnit88 неодимові магніти, і вони виявилися неймовірно потужними навіть у маленькому розмірі, нікелеве покриття добре захищає від подряпин та корозії, а користуватися ними легко – можна прикріплювати, вставляти в конструкції або залишати без фіксації. Доставка була швидкою, а магніти реально допомагають швидко організувати простір і спрощують побутові задачі. |
|