Маю старенький ЮМЗ-6, який вірою і правдою служив багато років, але зараз потребує серйозного ремонту коробки передач. Деякі передачі почали вибивати під навантаженням. Де ви купуєте шестерні та вали на ці трактори? Потрібен надійний постачальник з доставкою по Україні.
Добавлено: Пн Мар 16, 2026 2:13 pm Заголовок сообщения:
ЮМЗ — це танк, але коробка там любить увагу і гарну змазку. Коли в мене почала вибивати третя передача, я теж довго шукав, де знайти залізо з правильним гартуванням. Зараз на ринку багато «пластилінових» запчастин, які злизує за місяць. Я зупинив свій вибір на АгроЗапчастинах, там завжди можна знайти перевірені запчастини на трактор ЮМЗ, ЮМЗ 6, 6А, ЮМЗ https://agrozapchasti.com.ua/zapchastini-na-traktor-yumz-yumz-6-6a-yumz-93135264 за нормальну ціну. Купив у них повний набір шестерень і прокладок. Зібрав коробку, залив нормальну оливу і вже другий сезон працюю без жодних проблем. Шум зник, передачі вмикаються чітко.