Добавлено: Пн Мар 16, 2026 6:25 pm Заголовок сообщения: Хтось перевіряв нерухомість перед купівлею через Scanbe? Чи
Усім привіт! Збираюся купувати квартиру на вторинному ринку і трохи переживаю щодо можливих "сюрпризів" з документами. Почув про сервіс Scanbe, який пропонує перевірку нерухомості. Можливо, хтось вже мав досвід використання цього сервісу? Чи варто витрачати гроші на це, чи краще звернутися до юриста? Які ваші думки?
Добавлено: Вт Мар 17, 2026 3:49 am Заголовок сообщения:
Пригадую, як колись, щоб отримати інформацію про нерухомість, потрібно було йти в БТІ і стояти в довжелезних чергах. Зараз, завдяки онлайн-сервісам, все стало набагато простіше та швидше. Але важливо пам'ятати, що жоден онлайн-сервіс не замінить кваліфікованої консультації юриста.
Добавлено: Вт Мар 17, 2026 3:50 am Заголовок сообщения:
Моя знайома перевіряла квартиру перед купівлею через Scanbe і залишилася задоволена. Каже, що отримала досить швидко вичерпну інформацію про власника, наявність боргів, арештів та інших обтяжень. Звісно, це не замінює повної юридичної перевірки, але дає змогу отримати загальне уявлення про об’єкт нерухомості. Якщо хочеш детальніше ознайомитися з функціями сервісу, можеш зайти на їх сайт, там де вони пропонують пошук в реєстр нерухомості. Все ж, юридична перевірка необхідна!
Добавлено: Пн Мар 30, 2026 1:07 pm Заголовок сообщения:
Я довгий час відкладав ідею інвестування у нерухомість, тому що здавалося, що це щось складне і потребує великих грошей. Але з часом зрозумів, що зараз є значно простіші інструменти, особливо якщо мова йде про інвестування в нерухомість через REIT. Коли почав розбиратися детальніше, натрапив на платформу https://www.inzhur.com де дуже доступно пояснюють, як усе працює і з чого почати. Там можна зрозуміти, як формується дохід, які є варіанти інвестицій і на що варто звертати увагу. Особисто для мене це стало хорошою відправною точкою, щоб нарешті перейти від теорії до практики й почати формувати свій інвестиційний портфель.