Я б тут дивився не просто на ціну, а на те, де саме виробник “зрізав кути”. Бо купити поди https://guruvape.com.ua/pod-systemy/ недорогі можна цілком нормально, якщо це перевірені моделі без очевидних косяків. Проблема починається тоді, коли береш щось занадто бюджетне тільки через низьку цифру. У мене такий досвід був: девайс не був катастрофою, але дрібниці накопичувались дуже швидко. То батарея слабкувата, то картридж один ок, інший уже ні, то сама тяга якась нестабільна. І наче формально все працює, але відчуття, ніби користуєшся чимось тимчасовим. Після того я перестав гнатися за мінімальною ціною і почав шукати просто найбільш адекватний баланс. Для мене важливо, щоб на модель були доступні картриджі, щоб не було масових скарг на протікання і щоб люди не писали одне й те саме про швидке розчарування. Саме так я потім і відбирав варіанти. Частину моделей дивився в Guru Vape, але брав до уваги тільки ті, де не було відчуття, що економія занадто сильно вилізе в повсякденному користуванні.