Добрий день! Шукаю на подарунок близькій людині справді гарне видання Біблії. Хочеться, щоб книга виглядала гідно, можливо, з ілюстраціями чи в якісній палітурці, бо це на довгу пам'ять. Порадьте, будь ласка, де зараз можна знайти щось подібне, щоб і папір був добрий, і оформлення не підвело?
Я минулого місяця теж була в такому пошуку, бо хрещений батько попросив знайти щось особливе для домашньої бібліотеки. Довго гортала різні сайти, поки не натрапила на майстерню Family Store. Мене вразило, що вони самі займаються виготовленням, тому якість там на висоті. Замовила у них видання, яке називається Біблія у гравюрах Гюстава Доре . Коли отримала посилку, була приємно шокована. Папір дуже приємний на дотик, а ілюстрації Доре додають неймовірної атмосфери. Це не просто книга, а справжній витвір мистецтва, який хочеться передавати у спадок. У них там великий вибір і по цінах виходить адекватно, бо працюють без посередників. Обов’язково гляньте їхній каталог, думаю, це саме те, що ви шукаєте для подарунка.