Добавлено: Пт Янв 30, 2026 4:47 am Заголовок сообщения:
Если бюджет не ограничен - бери топ! Смотри топ кофемашин премиум-сегмента. Кофейное качество дают: Jura Z серия (от 150к, но это космос просто), Miele CM 6 (немцы, дорого но надёжно), Saeco Xelsis (куча настроек, кофе божественный), DeLonghi PrimaDonna Elite (автоматика на высоте). У меня Jura E8, брал за 90к. Это не топ линейка, но кофе делает лучше чем в 90% кофеен. Разница с дешёвыми машинами: помол тоньше и равномернее (жернова качественные), давление стабильное 19 бар (в дешёвых скачет), температура точная до градуса, программ миллион (можешь настроить как хочешь). Если готов вложиться - бери Jura или Miele, не пожалеешь. Правда обслуживание дороже (фильтры, таблетки), но оно того стоит!
Добавлено: Чт Мар 26, 2026 2:13 am Заголовок сообщения:
Я давно шукала нормальну каву додому і вирішила спробувати Alta Kava. Дуже сподобалося, що замовлення оформили швидко, передзвонили, уточнили деталі, а доставка була вчасно і без проблем. Замовляла мелену Lavazza і каву в капсулах — аромат неймовірний, смак насичений, як у кав’ярні. Особливо круто, що все оригінальне, свіженьке і без посередників, а ще ціни цілком адекватні. Тепер точно знаю, де купувати хорошу каву і не витрачати час на пошуки.
Добавлено: Вт Апр 28, 2026 11:32 am Заголовок сообщения:
Якщо Вам потрібні стаканчики паперові https://stakany.com.ua/ для кави та чаю? Компанія "Future Cups" пропонує свої послуги з продажу стакана паперового оптом і вроздріб, вартість стаканів у них набагато нижча, ніж у інших. Очевидними перевагами їхніх паперових стаканів є доступна ціна, можливість надавати їм будь-який колірний відтінок або навіть створювати на них унікальний малюнок.