FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Чи реально підібрати нормальний корм онлайн?

Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Лолита Смирнова

СообщениеДобавлено: Пн Апр 27, 2026 4:11 am    Заголовок сообщения: Чи реально підібрати нормальний корм онлайн? Ответить с цитатой

Дуже потрібна порада з досвіду: як ви підбираєте корм для котів або собак, якщо вони починають відмовлятися від звичного? У мене кіт раптово перестав нормально їсти свій корм — нюхає і відходить, а я вже не розумію, чи це смак, чи щось зі здоров’ям, чи просто «характер». У зоомагазинах варіантів море, але боязно взяти щось не те, щоб не погіршити ситуацію.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Посетить сайт автора
Анна Королькова

СообщениеДобавлено: Пн Апр 27, 2026 4:33 am    Заголовок сообщения: Re: Чи реально підібрати нормальний корм онлайн? Ответить с цитатой

Лолита Смирнова писал(а):
Дуже потрібна порада з досвіду: як ви підбираєте корм для котів або собак, якщо вони починають відмовлятися від звичного? У мене кіт раптово перестав нормально їсти свій корм — нюхає і відходить, а я вже не розумію, чи це смак, чи щось зі здоров’ям, чи просто «характер». У зоомагазинах варіантів море, але боязно взяти щось не те, щоб не погіршити ситуацію.

У мене було майже те саме з котом, і я довго ходила по колу, поки не почала брати різні невеликі упаковки через мегазоо https://megazoo.in.ua/ і дивитися реакцію без різких змін. Виявилось, що він просто “втомився” від одного смаку, бо як тільки дала інший варіант із нормальним складом, без зайвих ароматизаторів, почав їсти знову нормально. Я ще помітила, що краще працює поступова зміна, а не різкий перехід, і тоді немає ні відмови, ні проблем із шлунком. Тепер просто чергую 2–3 варіанти, і ситуація більш-менш стабільна.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Посетить сайт автора
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Rolandus.org -> SOS! Часовой пояс: GMT + 4
Страница 1 из 1

Перейти: