Добавлено: Вт Дек 30, 2025 11:57 am Заголовок сообщения: Ревакцинації
Хто підкаже, як часто потрібно проходити ревакцинацію дорослим? Мені здається, я нічого не робив з моменту базових щеплень у школі. Хотілось би перевірити, що потрібно оновити — і де це все можна зробити нормально.
Дуже добре, що задумався над цим. Багато дорослих не знають, що ревакцинація — не лише для дітей. Наприклад, правець і дифтерія — кожні 10 років. Щоб точно знати, які щеплення потрібно поновити, варто зробити серологічний аналіз і проконсультуватися з лікарем. У цьому зручно звернутись у цей медичний центр https://sensummedical.com.ua/ . У Sensum Medical є можливість перевірити статус імунізації, зробити потрібні вакцини на місці, а також отримати консультацію щодо індивідуального графіка. Тут усе чітко, без нав’язування зайвого. І головне — підхід людяний: усе пояснюють, не тиснуть, і допомагають реально подбати про здоров’я.