Добавлено: Ср Фев 25, 2026 6:06 pm Заголовок сообщения: Кутовий диван в офіс — який обрати?
Потрібен кутовий диван в офісну зону відпочинку. Працюємо з клієнтами щодня, тому меблі повинні бути витривалими. Хочу модель з хорошим наповнювачем, щоб не просідала. Оббивка темна, практична. Розмір великий — десь 280-300 см по довжині. Бюджет до 35 тисяч. Багато магазинів пропонують, але відгуки страшні — то рветься, то механізм ламається. Шукаю виробника, який дає гарантію і реально робить якісно.
Моя порада - фабрика меблів «БНБ». У них великий вибір кутових диванів — є класика, є сучасні, є модульні. Матеріали надійні: каркас дерев’яний, наповнювач щільний, оббивка зносостійка (тканина з просоченням, екошкіра). Я замовляв великий кутовий для переговорної — уже 10 місяців, все ідеально. Ціна нормальна, бо без посередників. Гарантія 12 місяців для громадських місць. Дуже зручно, що можна обрати розмір і колір під свій інтер’єр. Доставка по всій країні. Якщо потрібен довговічний і стильний варіант — це один з найкращих.
Теж брали кутовий у них. Дуже сподобався механізм — розкладається легко, спальне місце нормальне. Оббивка не ковзає, не електризується. Стоїть уже рік без нарікань.