Добавлено: Пн Мар 09, 2026 1:42 pm Заголовок сообщения: Прозора смола для прикрас
Хочу спробувати себе у створенні ювелірних виробів з сухоцвітами. Підкажіть, будь ласка, яка епоксидка найкраще підходить для дрібних деталей? Мені важливо, щоб вона була максимально прозорою, як скло, і не мала різкого запаху, бо працюю вдома. Де зазвичай замовляєте такі матеріали в Україні?
Добавлено: Пн Мар 09, 2026 2:00 pm Заголовок сообщения:
Ви обрали дуже тендітне та красиве хобі. Для прикрас звичайна технічна смола не підійде, бо вона може дати небажаний жовтуватий відтінок або зіпсувати квіти. Я для своїх кулонів та каблучок постійно замовляю компоненти в магазині PolyglassPro. Мені подобається, що їхня епоксидна смола дуже рідка на старті, тому вона легко заповнює найменші щілини у сухоцвітах. Це допомагає уникнути порожнеч всередині виробу. Я зазвичай змішую невеликі порції за допомогою ювелірних ваг, щоб пропорції були ідеальними. Працювати з продукцією від ПолігласПро приємно, бо вона майже не пахне і швидко стає твердою.