| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
Вивальди

|
Добавлено: Пн Мар 16, 2026 11:32 am Заголовок сообщения: Який розмір і форму гранітної мийки для кухні варто вибрати? |
|
|
| Хотів би порадитися з тими, хто вже давно користується гранітними мийками для кухні. Чи не з’являються з часом дрібні відколи або інші дефекти? Просто бачив різні думки: хтось пише, що такі мийки служать багато років без проблем, а хтось говорить, що вони можуть пошкодитися від сильного удару. Хотілося б зрозуміти, як це виглядає на практиці і чи варто переживати з цього приводу. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Павелл

|
Добавлено: Пн Мар 16, 2026 11:33 am Заголовок сообщения: |
|
|
| У мене така мийка стоїть приблизно п’ять років. За цей час жодних відколів не з’явилося, хоча посуд іноді падає досить важкий. Мабуть, багато залежить від якості матеріалу. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Ракитян

|
Добавлено: Пн Мар 16, 2026 11:33 am Заголовок сообщения: |
|
|
| Я теж користуюся гранітною мийкою вже кілька років. Спеціально її, звичайно, не перевіряв на міцність, але у звичайному використанні вона показала себе нормально. Якщо поводитися акуратно, то виглядає вона доволі довго як нова. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Ренегат

|
Добавлено: Пн Мар 16, 2026 11:35 am Заголовок сообщения: |
|
|
| Ракитян писал(а): | | Я теж користуюся гранітною мийкою вже кілька років. Спеціально її, звичайно, не перевіряв на міцність, але у звичайному використанні вона показала себе нормально. Якщо поводитися акуратно, то виглядає вона доволі довго як нова. |
Підтримую тему з Franke, бо сам через це проходив. Коли став робити нову кухню, хотілось, щоб усе виглядало сучасно і не розвалилось через рік. Спочатку дивився металеві мийки, але друг порадив звернути увагу на гранітні.
Я тоді натрапив на статтю про гранітні мийки для кухні дуже толкова штука там розписано, чим вони відрізняються, які плюси і як підібрати під інтер'єр. Після того вже зрозумів, що хочу саме Franke. Користуюсь уже більше року реально зручна річ. Тому моя порада проста: перед покупкою обов’язково почитайте ту статтю, багато питань одразу відпадає.
 |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
|