FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Який розмір і форму гранітної мийки для кухні варто вибрати?

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Rolandus.org -> Свободное общение
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Вивальди

СообщениеДобавлено: Пн Мар 16, 2026 11:32 am    Заголовок сообщения: Який розмір і форму гранітної мийки для кухні варто вибрати? Ответить с цитатой

Хотів би порадитися з тими, хто вже давно користується гранітними мийками для кухні. Чи не з’являються з часом дрібні відколи або інші дефекти? Просто бачив різні думки: хтось пише, що такі мийки служать багато років без проблем, а хтось говорить, що вони можуть пошкодитися від сильного удару. Хотілося б зрозуміти, як це виглядає на практиці і чи варто переживати з цього приводу.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Посетить сайт автора
Павелл

СообщениеДобавлено: Пн Мар 16, 2026 11:33 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

У мене така мийка стоїть приблизно п’ять років. За цей час жодних відколів не з’явилося, хоча посуд іноді падає досить важкий. Мабуть, багато залежить від якості матеріалу.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Ракитян

СообщениеДобавлено: Пн Мар 16, 2026 11:33 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Я теж користуюся гранітною мийкою вже кілька років. Спеціально її, звичайно, не перевіряв на міцність, але у звичайному використанні вона показала себе нормально. Якщо поводитися акуратно, то виглядає вона доволі довго як нова.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Посетить сайт автора
Ренегат

СообщениеДобавлено: Пн Мар 16, 2026 11:35 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Ракитян писал(а):
Я теж користуюся гранітною мийкою вже кілька років. Спеціально її, звичайно, не перевіряв на міцність, але у звичайному використанні вона показала себе нормально. Якщо поводитися акуратно, то виглядає вона доволі довго як нова.

Підтримую тему з Franke, бо сам через це проходив. Коли став робити нову кухню, хотілось, щоб усе виглядало сучасно і не розвалилось через рік. Спочатку дивився металеві мийки, але друг порадив звернути увагу на гранітні.
Я тоді натрапив на статтю про гранітні мийки для кухні дуже толкова штука там розписано, чим вони відрізняються, які плюси і як підібрати під інтер'єр. Після того вже зрозумів, що хочу саме Franke. Користуюсь уже більше року реально зручна річ. Тому моя порада проста: перед покупкою обов’язково почитайте ту статтю, багато питань одразу відпадає.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Rolandus.org -> Свободное общение Часовой пояс: GMT + 4
Страница 1 из 1

Перейти: