Хто має досвід оренди кавомашини? Думаю для невеликого офісу взяти в оренду замість покупки, але не розумію, чи це справді вигідно і як з обслуговуванням. Цікавить, чи привозять, налаштовують і що робити, якщо щось ламається. Буду вдячна за реальні відгуки.
Хто має досвід оренди кавомашини? Думаю для невеликого офісу взяти в оренду замість покупки, але не розумію, чи це справді вигідно і як з обслуговуванням. Цікавить, чи привозять, налаштовують і що робити, якщо щось ламається. Буду вдячна за реальні відгуки.
Я якраз нещодавно вирішувала таке ж питання для офісу і в підсумку звернулась до «Coffee Service», бо покупка одразу виглядала занадто дорогою і складною в обслуговуванні. Оренда кавомашини DrCoffee виявилась дуже зручним варіантом: нам привезли обладнання, все підключили, показали як користуватись і залишили контакти для підтримки. Кава виходить стабільно смачна, без зайвих налаштувань, а якщо щось потрібно — сервіс реагує швидко. Для офісу це реально зняло купу турбот, бо не треба думати про ремонт чи обслуговування окремо, все вже входить у сервіс.