Мої кури стали менше нестися, хоча я їх добре годую і світло вмикаю вчасно. Може, хтось знає, які ще фактори впливають на продуктивність? Можливо, варто змінити облаштування самого курника чи додати якесь спеціальне обладнання для покращення умов? Дякую за будь-які підказки!
Окрім корму, величезну роль грає відсутність стресу та рівномірність освітлення по всій площі. Я теж мав таку проблему, поки мені не допомогла компанія Ventura, де мені порадили звернути увагу на професійні системи освітлення та вентиляції. Я з'ясував, що у них можна придбати надійне обладнання для птахофабрики Ventura https://ventura.com.ua/ , яке створює імітацію природного дня без різких спалахів. Після модернізації пташника мої несучки стали набагато спокійнішими, і яйценоскість повернулася до норми. Рекомендую також перевірити вологість повітря, бо аміак дуже сильно пригнічує птицю. Подивіться на їхні контролери, вони дозволяють підтримувати ідеальний баланс газів у приміщенні. Стабільні умови — це найкоротший шлях до високої продуктивності вашого стада.