У матусі ювілей, і я дуже хочу підібрати для неї слова, які б передали всю мою вдячність. Вона у мене дуже емоційна людина, любить вірші. Хочеться знайти щось сучасне, але при цьому дуже глибоке і ніжне. Поділіться, де ви зазвичай шукаєте тексти для привітань батьків?
Добавлено: Пт Май 08, 2026 12:08 am Заголовок сообщения:
Мама — це найдорожча людина, тому я вас дуже розумію, хочеться знайти ті самі слова, які обіймуть замість вас. Я зазвичай не люблю банальних фраз, тому шукаю щось на перевірених медіа-порталах. Нещодавно натрапила на цікавий розділ на Golosno Media, вони там роблять чудові лайфстайл-матеріали. Якраз бачила у них публікацію, де зібрані красиві та зворушливі привітання мамі з днем народження від доньки https://golosno.media/vitannya-ta-lystivky/krasyvi-ta-zvorushlyvi-pryvitannya-z-dnem-narodzhennya-mami-vid-dochky/ . Там тексти настільки щирі, що я сама розчулилася, поки читала. Є і проза, і поезія, тож ви точно оберете щось під характер вашої мами. Нехай її свято пройде чудово, а ваші слова стануть для неї найкращим подарунком!