FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Мотиваційні листи

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Rolandus.org -> Свободное общение
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Александр Шанковский

СообщениеДобавлено: Пт Май 08, 2026 12:12 pm    Заголовок сообщения: Мотиваційні листи Ответить с цитатой

Зараз готуюся до вступу в магістратуру і просто впала у ступор через творче завдання. Треба написати про себе так, щоб переконати приймальну комісію, але я зовсім не знаю, з чого почати і як правильно структурувати думки. Можливо, хтось має перевірені поради чи зразки?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Иван Литошенко

СообщениеДобавлено: Пт Май 08, 2026 12:52 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Найголовніше тут — не намагатися здаватися кимось іншим, а чітко показати свій зв'язок із професією. Я тоді перечитала купу порад у мережі, але реально допоміг мені портал Джерело, де все розкладено по поличках. Там є дуже детальна інструкція про те, як правильно написати мотиваційний лист https://dzhereloua.com/6983/ і на чому саме варто зробити акцент. Я скористалася їхньою структурою: спочатку коротко про мету, потім про свій досвід і наостанок про те, чому саме цей університет мені підходить. Це допомогло мені зібрати докупи всі досягнення і не розтікатися водою. Раджу вам теж зазирнути туди, щоб побачити конкретні приклади та помилки, яких варто уникати. Це значно додає впевненості, коли маєш перед очима чіткий план дій.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Rolandus.org -> Свободное общение Часовой пояс: GMT + 4
Страница 1 из 1

Перейти: