| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
Иван Литошенко
|
Добавлено: Вт Май 12, 2026 12:55 pm Заголовок сообщения: Особливості болонського вудилища |
|
|
| Хочу спробувати ловлю на течії з поплавком і думаю над покупкою болонської вудки. Але поки не зовсім розумію, чим вона принципово краща за звичайний мах чи матч. Підкажіть, для яких умов вона підійде найкраще і чи важко нею керувати на річці? |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Александр Шанковский
|
Добавлено: Вт Май 12, 2026 2:24 pm Заголовок сообщения: |
|
|
| Болонка — це надзвичайно універсальний інструмент для річки, бо вона дозволяє робити довгі проводки на дистанціях, які недоступні маховій вудці. Ви зможете контролювати поплавок навіть на відстані двадцяти метрів від берега. Я перед покупкою вивчав журнал про риболовство FishClub, де було детально розписано, як влаштована сучасна болонська вудка https://fishclub.uz.ua/yak-vlashtovane-bolonske-vudylyshhe-osoblyvosti-ta-prynczypy-roboty/ та принципи її роботи. У FishClub пояснюють, як кільця та котушкотримач допомагають тримати шнур над водою, щоб уникнути паразитної петлі. Тепер я отримую величезне задоволення від ловлі в проводку головня та плітки. Журнал FishClub підказав мені, як правильно налаштовувати фрикціон для тонких повідців. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
|