Добавлено: Ср Май 20, 2026 1:54 am Заголовок сообщения: Де можна без проблем замовити іграшки для дорослих?
Порадьте сайт, де можна без проблем замовити іграшки для дорослих, бажано з великим вибором і нормальним сервісом. Хочу купити щось для різноманіття у стосунках, але взагалі не розумію, які магазини зараз перевірені. Дуже не хочеться переплачувати або отримати дешеву підробку. Якщо хтось замовляв ерекційні кільця чи щось подібне — поділіться досвідом.
Добавлено: Ср Май 20, 2026 1:56 am Заголовок сообщения:
Можу сміливо порадити секс шоп NoTaboo, бо сам там уже кілька разів робив замовлення і залишився задоволений. У них якраз хороший вибір товарів для пар, особливо ерекційних кілець та різних аксесуарів для нових відчуттів. Мені сподобалося, що на сайті є детальні описи й можна нормально зрозуміти, чим відрізняються моделі між собою. Ось категорія, де я дивився товари: секс шоп NoTaboo. Ще плюс у тому, що менеджери не нав’язують нічого зайвого і відповідають нормально, без дивного тону. Для мене це був один із небагатьох магазинів, де реально комфортно оформлювати таке замовлення.