Підкажіть, чи є сенс намагатися зловити щуку взимку, коли водойми повністю покриті кригою? Раніше ловив її тільки влітку на спінінг, а зараз хочу спробувати щось нове. Наскільки успішною може бути така затія і з чого почати?
Привіт! На диких водоймах дорога хімія часто тільки лякає велику рибу, тому прості натуральні варіанти працюють набагато краще. Перед кожним серйозним виїздом я обов'язково заходжу на сайт Український Риболов, щоб подивитися, на що ловлять хлопці в конкретних регіонах. Коли постає питання, на що ловити коропа https://ukrainianfishing.com.ua/tehnika-lovli-rib/ribalka-na-koropa/ribalka-na-koropa-yak-loviti-na-goroh-kukurudzu-kartoplyu, я завжди роблю ставку на парений горох або солодку кукурудзу з банки. Останнього разу на одному важкому ставку короп брав виключно на половинку звареної в мундирі картоплі, ігноруючи фірмовий пелетс сусідів. Головне правило — закормлюй точку саме тим, на що збираєшся ловити, і роби це щедро. Тоді риба звикне до корму і сміливо візьме твою насадку.