Марио
|
Добавлено: Пн Июн 08, 2026 8:22 pm Заголовок сообщения: Стоматологія |
|
|
| Кілька місяців тому я нарешті наважилася зайнятися вирівнюванням зубів і записалася на консультацію до клініки MegaDental www.megadental.lviv.ua/poslugy/ortodontiya-vypravlennya-prykusu/vstanovlennya-breket-systemy Чесно кажучи, перед першим візитом у мене було багато сумнівів, адже раніше я ніколи не носила брекети й не знала, чого очікувати. Приємно здивувало те, наскільки детально лікар пояснив усі етапи лікування. Мені не просто запропонували встановити систему, а провели повне обстеження, показали особливості прикусу та розповіли, як саме буде проходити процес вирівнювання зубів. Саме встановлення брекетів тривало менше, ніж я очікувала, і пройшло безболісно. Після процедури я отримала багато корисних рекомендацій щодо догляду та харчування. Дуже сподобалося, що персонал завжди залишається на зв'язку й готовий допомогти, якщо виникають питання. Зараз я вже бачу суттєві зміни у положенні зубів і розумію, що зробила правильний вибір. Особливо радує те, що кожен контрольний візит проходить комфортно, а лікар детально пояснює динаміку лікування. |
|