Добавлено: Пт Авг 21, 2026 2:52 am Заголовок сообщения: Кавомашина для кав’ярні — купувати чи брати в оренду?
Відкриваю невелику кав’ярню і зараз якраз вибираю обладнання. Не можу вирішити, чи краще одразу купувати професійну кавомашину, чи на перший час взяти її в оренду. Хочеться не переплачувати на старті, але й не отримати техніку, яка не витримає нормального навантаження. Як у когось проходив такий вибір?
Добавлено: Пт Авг 21, 2026 3:13 am Заголовок сообщения: Re: Кавомашина для кав’ярні — купувати чи брати в оренду?
Анна Королькова писал(а):
Відкриваю невелику кав’ярню і зараз якраз вибираю обладнання. Не можу вирішити, чи краще одразу купувати професійну кавомашину, чи на перший час взяти її в оренду. Хочеться не переплачувати на старті, але й не отримати техніку, яка не витримає нормального навантаження. Як у когось проходив такий вибір?
Я теж починала з такого вибору і в результаті вирішила не вкладати всю суму в обладнання одразу, а звернулася до «Coffee Service». Оренда та продаж професійних кавомашин від «System coffee service» – стильний вибір для кав'ярні, особливо коли ще не знаєш, яке навантаження буде в перші місяці. Мені допомогли розібратися з моделями, пояснили нюанси оренди та підібрали техніку під формат закладу. Машину привезли й встановили, тому самостійно з налаштуваннями не довелося возитися. Працює стабільно, напої готуються швидко, а якщо виникають питання, можна звернутися до сервісу. Для старту кав’ярні такий варіант виявився для мене набагато спокійнішим.