FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Чим годувати кота, щоб не було проблем із травленням?

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Rolandus.org -> Свободное общение
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Лолита Смирнова

СообщениеДобавлено: Вс Апр 26, 2026 10:51 pm    Заголовок сообщения: Чим годувати кота, щоб не було проблем із травленням? Ответить с цитатой

Привіт! Потрібна порада від тих, хто стикався з таким. У мого кота останнім часом почались проблеми з травленням — то апетит пропадає, то реагує на корм не дуже добре. Ветеринар сказав переглянути раціон, але я розгубилась, бо кормів зараз дуже багато і складно зрозуміти, який реально якісний. Де ви зазвичай берете корм для котів, щоб він був нормальний і підходив без проблем?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Посетить сайт автора
Анна Королькова

СообщениеДобавлено: Пн Апр 27, 2026 12:12 am    Заголовок сообщения: Re: Чим годувати кота, щоб не було проблем із травленням? Ответить с цитатой

Лолита Смирнова писал(а):
Привіт! Потрібна порада від тих, хто стикався з таким. У мого кота останнім часом почались проблеми з травленням — то апетит пропадає, то реагує на корм не дуже добре. Ветеринар сказав переглянути раціон, але я розгубилась, бо кормів зараз дуже багато і складно зрозуміти, який реально якісний. Де ви зазвичай берете корм для котів, щоб він був нормальний і підходив без проблем?

У мене була майже така ж історія з котом, теж почались “капризи” зі шлунком і я довго не могла підібрати нормальний корм, щоб без наслідків. Потім почала замовляти через maxizoo, бо тут https://maxizoo.com.ua/ зручно дивитися склад і одразу є варіанти саме для чутливого травлення у котів. Я поступово перевела кота на інший корм і вже через деякий час стало видно різницю — нормалізувався апетит і перестали бути проблеми після їжі. Ще сподобалося, що все приходить швидко і без пошкоджень, не треба переживати за доставку. Тепер беру там регулярно і вже не експериментую навмання, бо коту стало реально краще.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Посетить сайт автора
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Rolandus.org -> Свободное общение Часовой пояс: GMT + 4
Страница 1 из 1

Перейти: