Добавлено: Пт Май 08, 2026 12:12 pm Заголовок сообщения: Мотиваційні листи
Зараз готуюся до вступу в магістратуру і просто впала у ступор через творче завдання. Треба написати про себе так, щоб переконати приймальну комісію, але я зовсім не знаю, з чого почати і як правильно структурувати думки. Можливо, хтось має перевірені поради чи зразки?
Добавлено: Пт Май 08, 2026 12:52 pm Заголовок сообщения:
Найголовніше тут — не намагатися здаватися кимось іншим, а чітко показати свій зв'язок із професією. Я тоді перечитала купу порад у мережі, але реально допоміг мені портал Джерело, де все розкладено по поличках. Там є дуже детальна інструкція про те, як правильно написати мотиваційний лист https://dzhereloua.com/6983/ і на чому саме варто зробити акцент. Я скористалася їхньою структурою: спочатку коротко про мету, потім про свій досвід і наостанок про те, чому саме цей університет мені підходить. Це допомогло мені зібрати докупи всі досягнення і не розтікатися водою. Раджу вам теж зазирнути туди, щоб побачити конкретні приклади та помилки, яких варто уникати. Це значно додає впевненості, коли маєш перед очима чіткий план дій.